Sušilni stroji WaveActive

ŽIVLJENJE SE ZGODI, KO TE PACKARIJA NE SKRBI.
SUŠILNI STROJI WAVEACTIVE NAVDUŠENO PODPIRAJO VAŠE RADOSTI.

Zakaj uporabljati sušilni stroj skozi vse leto?
 

Čeprav sušenje na zraku lahko traja dlje, je včasih najboljši način za sušenje izredno občutljivih tkanin. Po drugi strani pa boste s sušenjem v sušilnem stroju za vse ostale tkanine prihranili ogromno časa in sitnosti ter se celo znebili likanja. Sušenje perila na stojalu znotraj doma lahko zaradi odvečne vlage povzroči nabiranje plesni, sušenje na prostem pa je prepuščeno vplivom okolice. Na sveže oprana oblačila se namreč prej primejo vonji in delci iz zraka, zato lahko oblačila dobijo neprijeten vonj zaradi smoga, kuhanja in drugih dejavnikov čistosti zraka, preseneti pa nas lahko tudi spremenljivo pomladno vreme. Sušenje perila lahko torej kadarkoli prepustite vašemu sušilnemu stroju Gorenje WaveActive, ne da bi vas skrbelo za zunanje dejavnike, na katere velikokrat nimate vpliva.

Oglejte si ponudbo sušilnikov perila WaveActive spodaj.Popolni rezultati, pametne rešitve, odlična uporabniška izkušnja

IonTech
Manj mečkanja. Več svežine
Zrak, poln negativno nabitih ionov, posuši perilo na način, ki znatno zmanjša zmečkanost vaših oblačil. Ionizator ustvarja okolje brez večine alergenov, ostankov dima, cvetnega prahu in elektrostatičnega naboja, ki nastaja med postopkom sušenja. Zaradi tega je oblačila lažje likati in dišijo po svežem.
Inverter PowerDrive
Močan, a tih motor
Ta tih, a zelo učinkovit motor je zasnovan za dolgo življenjsko dobo vašega sušilnika; z energijo varčujete vsakič, ko sušite perilo.
Boben WaveActive
Občutljiva obdelava vseh oblačil
Edinstven vzorec bobna v obliki valov, zmehča vlakna, da je obdelava oblačil izjemno nežna in perilo popolnoma suho, z zelo malo gubami.
Razred kondenzacije A
Odpravljene težave čezmerne vlage zaradi sušenja oblačil
Pri vsakem sušilnem ciklu sušilniki WaveActive utekočinijo prepričljivih 90 % vlage iz oblačil, kar zagotavlja popolnoma suho perilo in odpravlja težave s čezmerno vlago v vašem domu. To pomeni, da se v vaš življenjski prostor letno sprosti 55 l vode manj, v primerjavi s sušilniki z razredom učinkovitosti kondenzacije B.
SteamRefresh
Obleka brez neprijetnih vonjev in gub
Ta 18-minutna obdelava s paro odstrani večino gub, odpravi vonje in osveži vaše odeje, zimske jakne ali katera koli druga oblačila, kar je idealna izbira, če želite samo hitro osvežiti obleko ali se izogniti likanju.
IonRefresh
Hitra osvežitev vaših oblačil
Morate hitro odstraniti neprijetne vonje iz oblačil? S tem posebnim programom osveževanja z ioni IonRefresh so vaša oblačila v 30 minutah pripravljena, da jih oblečete in so skoraj tako sveža, kot bi bila oprana.
Preprost vmesnik
Trije koraki in ste pripravljeni
Preprost vmesnik z na sredino postavljenim izbirnim gumbom vam omogoča, da začnete sušiti v samo 3 preprostih korakih: vklopite sušilnik, izberite program in pritisnite start! Brez vsakih podmenijev za izbiro dodatnih funkcij in nastavitev, a vseeno imate možnost izbirati nastavitve na velikem vmesniku na dotik, zato ste lahko prepričani, da bodo vaša oblačila posušena tako, kot želite vi.
TwinAir
Učinkovito sušenje tudi največjih kupov perila
Zahvaljujoč patentiranemu dvosmernemu sistemu pihanja zraka bodo tudi največji kosi perila mehki, enakomerno posušeni in manj zmečkani neposredno iz sušilnega stroja.
Načini sušenja
Odlična skladnost z vašimi potrebami
Naša tehnologija poskrbi, da se vsaka vrsta tkanine posuši na najboljši možni način, saj zagotavlja optimalno kombinacijo temperature, vrtenja in časa. Te nastavitve lahko dodatno prilagodite z različnimi načini sušenja, tako da lahko najdete pravo kombinacijo za svoje trenutne potrebe.
AirRefresh
Hitra osvežitev vaših oblačil
Poseben program za osvežitev oblačil po športnih aktivnostih ali po večerji. Svež zrak pomaga odstraniti neprijetne vonjave, vonj po hrani in cigaretah. V 30 minutah so vaša oblačila pripravljena za nošenje in skoraj tako sveža, kot bi bila pravkar oprana.
EcoEye
Poraba energije vedno pod kontrolo
Pokazatelj EcoEye je preprost in vam v realnem času daje povratne informacije o tem, kako učinkovit je vaš izbran program, in vam s tem pomaga varčevati energijo.

Nasveti in triki za sušenje perila

Ali vaše perilo ni tako sveže, kot bi si želeli? Oglejte si naš izbor nasvetov in trikov ter se pustite presenetiti rezultatom!

Ali ste vedeli, da lahko v sušilnem stroju varno posušite tudi vaše občutljive tkanine? Oglejte si, kako.
Pozabite na likanje! Srajce brez vsakršnih gub zdaj naravnost iz sušilnika.

Preprosti nasveti za preprečevanje zvijanja rjuh v sušilniku.
Sivka, kokos ali vanilija? Za božanski vonj vaših oblačil ne potrebujete dragega mehčalca.