Nakup preko spleta

Varnost
Med vašim nakupovanjem in plačevanjem zagotavljamo varnost vaših osebnih podatkov in varen postopek nakupa z zaščito pred zlorabami.
Brezplačna dostava
Kupljeno blago, v vrednosti nad 30 €, dostavimo brezplačno na vaš naslov na območju republike Slovenije.
Brezplačen odvoz starega aparata
Ponujamo odvoz vašega odsluženega aparata. Pripravite prostor za nov aparat, vaš stari pa bo pospravljen na pravo mesto. Odvoz starega aparata označite v zadnjem koraku naročila.

Več informacij

Varnost
Med vašim nakupovanjem in plačevanjem zagotavljamo varnost vaših osebnih podatkov in varen postopek nakupa z zaščito pred zlorabami. Uporabljamo ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil in plačil.
Gorenje GSI, d.o.o. je certificiran trgovec s strani bank in ima z banko sklenjeno pogodbeno razmerje. Gorenje GSI, d.o.o. ima preko Telemacha sklenjeno storitev Transact-Eon, ki je vmesnik za varno sprejemanje plačil preko interneta.
S pomočjo sistema Transact-Eon so vzpostavljeni najboljši varnostni ukrepi, zato so zasebni in finančni podatki (številke plačilnih in kreditnih kartic in načini plačevanja) zaščiteni, že ko jih pošiljate prek interneta. Za varnost in kodiranje podatkov preko sistema Transact-EON se uporablja 128bit SSL varnostni protokol od podjetja Verisign.
Kot kupec pa ste odgovorni za dostop do svojega sistema ter za varovanje svojih uporabniških podatkov in gesel. Kot kupec jamčite za točnost in resničnost vseh posredovanih podatkov.
Brezplačna dostava

Spletna trgovina Gorenje želi čim bolj ustreči vašim željam, zato vam kupljeno blago, v vrednosti nad 30 €, dostavimo brezplačno na vaš naslov na območju republike Slovenije. Strošek dostave za pakete, v vrednosti manj kot 30 €, je 3,5 €. Izdelke vam dostavimo do vhoda v vaš blok ali na dvorišče vaše hiše, pri čemer vnosa v stanovanje oz. v hišo v sklopu naših storitev ne nudimo. Če želite imeti izdelek dostavljen na vaš želeni naslov, je dobavni rok, če je izdelek na zalogi, največ dva delovna dneva, v nasprotnem primeru pa ustrezno dlje. Za določitev točne ure dostave vas bo predhodno kontaktiral naš pooblaščen dostavljavec. Če vas ob dostavi ni na dogovorjenem naslovu, izdelek lahko veljavno prevzame polnoletna oseba, ki živi v istem gospodinjstvu skupaj s kupcem, oziroma druga oseba, ki ima pooblastilo za prevzem. Oseba, ki prevzame dostavljeni izdelek, prevzem izdelka ter prevzem vseh spremljajočih dokumentov potrdi s podpisom dobavnice, zraven pa navede svoje ime, priimek, datum prevzema in razmerje do naročnika. Ob dostavi izdelka na navedeni naslov se vam preda pripadajoča dokumentacija, in sicer izpolnjen garancijski list, seznam pooblaščenih servisov in navodila za uporabo v slovenskem jeziku. Račun za blago prejmete v elektronski obliki na e-naslov, ki ste ga oddali ob naročilu. Če izdelek v garancijskem roku ne deluje brezhibno, lahko uveljavljate garancijo.

Brezplačen odvoz starega aparata

Ena izmed pripravnih rešitev, ki jih ponujamo, je odvoz vašega odsluženega aparata. Pripravite prostor za nov aparat, vaš stari pa bo pospravljen na pravo mesto. Aparat mora biti odklopljen in pripravljen za odvoz pred vhodom v vaš blok ali na dvorišču vaše hiše. Ko odpeljemo vaš dotrajan aparat, zanj poskrbimo na okoljsko primeren način. Z ločenim zbiranjem odpadne električne in elektronske opreme zmanjšamo količino odpadkov na neprimernih odlagališčih in zmanjšamo negativne vplive na okolje. Odvoz starega aparata označite v zadnjem koraku naročila.