POMOČ PRI NAKUPU

Navodila za nakupovanje

Nakupovanje v Spletni trgovini Gorenje je enostavno in varno. Po korakih vas bomo vodili skozi celoten nakup, ob tem pa zagotovili preglednost podatkov. V primeru, da pri nakupu naletite na kakršne koli težave, smo vam za pomoč na voljo na elektronskem naslovu [email protected].

Dodajanje izdelkov v košarico

V široki ponudbi izdelkov Spletne trgovine Gorenje boste zagotovo našli nekaj, kar zadovolji vaše potrebe. Ko najdete izdelek, ki ga želite kupiti, ga dodajte v košarico s klikom na gumb "Dodaj v košarico".  Na ekranu se odpre vaša košarica z izbranim izdelkom.

Če želite nadaljevati z nakupovanjem, zaprite košarico in nadaljujte z iskanjem izdelkov. V košarico lahko dodate neomejeno izdelkov. Nabor izdelkov v košarici se bo sproti samodejno posodobil z vašo izbiro.
 
Izdelki, ki ste jih že dodali v košarico, bodo tam ostali, dokler naročilo ne bo dokončano oziroma izdelkov ne boste odstranili iz košarice. V vsakem trenutku se lahko vrnete na nakupovanje in dodajate nove izdelke, pri čemer bodo že dodani izdelki ostali v košarici.

OGLED KOŠARICE

Ko zaključite z nakupovanjem, svojo izbiro še enkrat preverite s klikom na gumb »Ogled košarice«. Tukaj lahko spremenite količino izbranih izdelkov ali z vašega seznama ostranite določen izdelek. 

V kolikor se želite vrniti v spletno trgovino, kliknite na gumb »Nadaljujte z nakupovanjem«, ali pa sledite naslednjim korakom za oddajo naročila.

ODDAJA NAROČILA

Pripravljeni na nakup? Ko imate v košarici vse izdelke, ki jih želite naročiti, kliknite na gumb »Na blagajno«. 

Odpre se okno za prijavo oziroma registracijo v sistem Spletne trgovine Gorenje. Če ste v Spletni trgovini Gorenje že kdaj nakupovali (in se pri tem registrirali), se v sistem prijavite z vašim elektronskim naslovom in geslom. V kolikor v Spletni trgovini Gorenje še niste nakupovali (niste registrirani), izpolnite prijavni obrazec. Vsi podatki o registraciji in dostopu bodo poslani na vaš elektronski naslov. Nakup lahko izvedete tudi kot gost (nakup brez registracije), vendar v tem primeru svojega naročila ne boste mogli kasneje urejati ali spreminjati preko uporabniškega vmesnika na spletni strani. Nakup lahko prav tako izvedete prek vaših računov družabnega omrežja. 
 
V naslednjem koraku izberite vaše preference za dostavo in plačilo. V razdelku »Naslov za račun« vpišite željen naslov za dostavo, pri plačilu pa označite izbran način plačila.
 
Po vnosu vseh podatkov še enkrat preglejte svoje naročilo. Preverite vse naročene izdelke in količine ter vpisane podatke. Če se z vpisanimi podatki in splošnimi pogoji spletne trgovine strinjate, potrdite in oddajte naročilo s klikom na gumb »Naroči zdaj«. 
 
Vaše naročilo je oddano! Na elektronski naslov boste prejeli e-sporočilo s potrditvijo vašega naročila.

PLAČILO

Spletna trgovina Gorenje omogoča različne načine plačila naročenega blaga. Glede na izbran način plačila sledijo nadaljnji koraki.

PLAČILO PO POVZETJU
 
Po potrditvi bo vaše naročilo obdelano in odposlano na vaš naslov za dostavo. Pred dostavo vas bo dostavljavec poklical in sporočil predviden čas dostave. Plačilo izvedete ob prevzemu naročenih izdelkov, in sicer v gotovini.
 
S KREDITNO KARTICO
 
Po uspešno oddanem naročilu boste avtomatsko preusmerjeni na spletno stran za izvedbo plačila. Preko povsem varnega vmesnika boste vnesli podatke o kreditni kartici ter izvedli spletno plačilo.
 
O prejetju vašega plačila vas bomo obvestili preko e-sporočila na vaš elektronski naslov. Sproti vas bomo obveščali tudi o statusu vašega naročila, vedno pa lahko vse podatke pregledujete in spreminjate tudi v zavihku Zgodovina naročil v »Moje Gorenje«.
 
PLAČILO PO PREDRAČUNU 
 
Če ste se odločili za plačilo po predračunu, bomo na elektronski naslov prejemnika računa poslali predračun z vsemi podatki. Po prejemu sredstev na naš poslovni račun bo blago odposlano na naslov za dostavo.
 
OBROČNA PLAČILA PREKO LEANPAY
 
Za več informacij kliknite tukaj.