Klimatske naprave Gorenje

Za udobje prijetnega doma

Zadovoljijo vse vaše potrebe in želje

Naj je vroče ali hladno, poletje ali zima, s klimatskimi napravami Gorenje je bivanje vselej prijetno. Na pravi temperaturi, na svežem in čistem zraku! Brez hrupa, saj so tehnološko napredne klimatske naprave popolnoma prilagojene sodobnemu načinu življenja.
Številne funkcije poenostavijo upravljanje in tudi estetika vašega doma ni več problem. Moderne oblike klimatskih naprav najdejo svoj prostor kjerkoli želite!

Oglejte si ponudbo klimatskih naprav

Lastnosti klimatskih naprav Gorenje

Inverterska tehnologija

Velik prihranek energije: do 40 % v primerjavi s klasičnimi klimatskimi napravami, zaradi zveznega prilagajanja moči dejanskim potrebam.

Energijski razred A, A+, A++ in A+++

Izkoristki klimatskih naprav Gorenje so v skladu s zahtevami Evropske direktive za daljše časovno obdobje. To pomeni visoko energetsko učinkovitost aparata in nizko porabo energije.

Self Clean

Po končanem delovanju v režimu hlajenja samočistilna funkcija samodejno osuši izmenjevalnik toplote v notranji enoti klimatske naprave ter ga pripravi za naslednje delovanje. S tem prepreči nastanek plesni in neprijetnega vonja v klimatski napravi.


Body sensor
Zaznavanje oseb v prostoru.
Funkcija samodejno prilagaja delovanje klimatske naprave gledena prisotnost oseb v prostoru. Ko zazna daljšo odsotnost oseb, samodejno zniža moč delovanja klimatske naprave.

Follow me
Sobni termostat
V primeru vklopa funkcije daljinski upravljalnik prevzame vlogo sobnega termostata. Klimatska naprava tako regulira temperaturo v prostoru glede na temperaturo na lokaciji, kjer se nahaja daljinski upravljalnik.
Wi-Fi upravljanje
Klimatska naprava Eco Super I-Inverter Gorenje vam poleg klasičnega upravljanja z daljincem omogoča tudi enostavno upravljanje prek brezplačne aplikacije za pametne mobilne naprave – doma, v službi, na počitnicah, kjerkoli! Za spremljanje in spreminjanje nastavitev ter vklop ali izklop želenih funkcij potrebujete le brezžično internetno povezavo.
High Density filter
HEPA filter velike gostote
Izjemno učinkovit HEPA filter, ki v primerjavi s klasičnimi filtri iz prostora zajame kar 80 % več prašnih delcev, kar zagotavlja še bolj svež in čist zrak.


Navodilo za uporabo wi-fi aplikacije

Modeli klim iz leta 2020-2021 uporabljajo aplikacijo Smart-Living, modeli 2022 pa aplikacijo ConnectLife.