Novi pralni stroji WaveActive

Pralni stroji Gorenje
Preprosto čarobno

Spoznajte najnaprednejše inovacije

ExtraHygiene

ExtraHygiene program z močjo pare uniči kar 99,9 % bakterij ter poskrbi za popolno čistočo vašega perila.

SteamTech

S funkcijo SteamTech bo z dodatno paro ob koncu programa vaše perilo čisto, manj zmečkano in bolj mehko.

FastWash

FastWashing skrajša čas delovanja izbranega programa, s čimer prihranite dragoceni čas.Popolni rezultati, pametne rešitve, odlična uporabniška izkušnja

SteamTech
Globoko očiščena in gladka oblačila, brez mehčalcev
Pozabite na mehčalec! Dodatna obdelava s paro na koncu izbranega programa bistveno zmanjša gube, vonje in bakterije. Vaša oblačila so popolnoma čista, manj zmečkana in mehkejša.
IonTech
Odstrani 30 % več madežev
IonTech uporablja moč naravnega postopka ionizacije za učinkovitejše odstranjevanje nečistoč brez visokih temperatur ali dodatnih kemikalij. Detergent se bolje raztopi v vodi, tako da čistilna raztopina enakomerno prodre v vaše perilo. Rezultat je odstranjenih 30 % več madežev, tudi pri nizkih temperaturah. IonTech prav tako preprečuje odlaganje vodnega kamna na grelnik, kar podaljša življenjsko dobo pralnega stroja.
Inverter PowerDrive motor
Močan, a tih motor
Ta tih, a zelo učinkovit motor je zasnovan za dolgo življenjsko dobo pralnega stroja, kjer z energijo varčujete vsakič, ko perete perilo. Pri pralnih in pralno-sušilnih strojih Gorenje vam ob spletni registraciji na gorenje.si v roku 30 dni od nakupa kjerkoli v Sloveniji omogočimo tudi 10 let jamstva na inverter motor.
Boben WaveActive
Previdno ravnanje z vsemi oblačili
Edinstven vzorec bobna v obliki valov in posebna 3D rebra v obliki valov zmehčajo vlakna, da je obdelava oblačil izjemno nežna in perilo popolnoma čisto z zelo malo gubami.
StainExpert
Najbolj učinkovito odstranjevanje madežev
Učinkovito odstranjevanje madežev ne zahteva več visoke temperature ali dodatne obdelave oblačil pred pranjem. Popolna kombinacija temperature, časa in vode samodejno odstrani do 36 vrst trdovratnih madežev iz 3 glavnih skupin: sadje (pomaranče, paradižnikova omaka); organski madeži (maščoba, maslo, jajca, trava) in kava (vključno s čajem, čokoladnim jogurtom, testeninami, ličili).
PowerWash 59‘
Vaši najljubši kosi so vedno pripravljeni, da jih oblečete
Zahvaljujoč hitremu in intenzivnemu programu pranja potrebujete manj kot eno uro, da operete polovično količino polnitve bobna.
DoseAid
Optimalno doziranje detergenta za vsako pranje
DoseAid vam vedno pomaga poiskati optimalno količino detergenta, ne glede na to, koliko perila naložite v pralni stroj, zato si lahko oddahnete, ker uporabljate detergent na najbolj ekonomičen in zdrav način.
AutoWash
Vedno pravi program
Se ne morete odločiti, kateri program izbrati? Preprosto izberite AutoWash in vaš pralni stroj izbere najboljši program pranja za vaše perilo. Lahko se sprostite, oblačila so brezhibno čista, ne glede na njihov material.
SteamRefresh
Vedno sveža oblačila
Ta edinstven program ustvari zadostno količino pare za osvežitev oblačil, ki vam olajša likanje in prihrani dragoceni čas.
Preprost vmesnik
Trije koraki in ste pripravljeni
Preprost vmesnik s sredinskim programskim gumbom vam omogoča, da začnete prati v samo 3 preprostih korakih; vklopite pralni stroj, izberite program in pritisnite start! Brez vsakih podmenijev za izbiro dodatnih funkcij in nastavitev. Vseeno pa imate možnost izbirati nastavitve na velikem vmesniku na dotik, zato ste lahko prepričani, da bodo vaša oblačila oprana tako, kot želite vi.
EcoEye
Poraba energije vedno pod kontrolo
Pokazatelj EcoEye je preprost in vam v realnem času daje povratne informacije o tem, kako učinkovit je vaš izbran program, in vam s tem pomaga varčevati z vodo in energijo.
AllergyCare
Posebna zaščita za občutljivo kožo
Program AntiAllergy uporablja višjo temperaturo in dodatno izpiranje, da zagotovo odpravi vse sledove detergenta s tkanin. Alergeni, ki bi lahko povzročili neprijetne občutke, so odstranjeni in občutljiva koža je zaščitena.
StableTech
Brez tresenja med delovanjem
Povečana stabilnost in znatno zmanjšanje vibracij zaradi stranskih in spodnjih panelov StableTech zagotavlja znatno zmanjšano raven hrupa tudi pri najvišjih vrtljajih ožemanja.

Nasveti in triki za pranje perila


Ali vaše perilo ni tako čisto, kot bi si želeli? Oglejte si naš izbor nasvetov in trikov ter se pustite presenetiti rezultatom!

Ali se vam mudi? Zdaj lahko operete svoja oblačila v manj kot eni uri.
Izberite ravno pravo mero detergenta. Okolju in denarnici prijazno, hkrati pa brezhibno oprano.

Nič več skrivnost: razkrivamo najboljši način za odstranjevanje trdovratnih mastnih madežev!
Ali ima vaš pralni stroj vonj po zatohlem? Nikar ne skrbite. Z našo pomočjo se ga boste zlahka znebili.