Gorenje kuhališče in brezplačen vok

 

Akcija je zaključena

 

Zakuhajte omamne obroke enostavneje! Izberite kuhališče, ki vsakega začetnika spremeni v kuharskega mojstra še posebej s Chef's Collection vokom, ki ga prejmete brezplačno ob nakupu indukcijskega kuhališča AreaFlex, plinskih ali kombiniranih kuhališč na steklu pri kateremkoli trgovcu v Sloveniji. Akcija velja od 1. 8. 2023 do 31. 3. 2024.

 

Popoln obrok izpod vsakih rok

Kuhališča Gorenje so ustvarjena z mislijo na vas, vaše želje in potrebe. So kakovostna, enostavna za uporabo in opremljena s funkcijami, ki poenostavijo kuhanje, vas razbremenijo in omogočajo, da do izvrstnih dobrot pridete z manj dela in skrbi.

Odkrijte pametno indukcijsko kuhališče AreaFlex s sistemom IQcook, ki z različnimi programi s primernimi časi in temperaturami zagotovi popolnost najrazličnejših oblik priprave hrane. Plinska in kombinirana kuhališča pa vas bodo navdušila z veliko površino in močnimi gorilniki.

Kako do darila?

  • Od 1. 8. 2023 do 31. 3. 2024 kupite izbrano kuhališče Gorenje pri katerem koli trgovcu v Sloveniji. Akcija velja za naslednje modele kuhališč: GTW641KB, GTW7C51B, GCE681BSC, GCE691BSC, ICT641BCSC, GCI691BSC, IT645BX, IT45SC, IT645BCSC, IS645BSC, IS645BG, IT843BSC, IS646BX, IS646BG, IS846BG, HET949BSC.
  • V času trajanja akcije registrirajte vaše kuhališče na spletni strani www.gorenje.si ali najkasneje do 15. aprila 2024 pošljite kopijo računa na naslov: Gorenje GSI, d.o.o., Hrvaška ulica 4, 1000 Ljubljana in pripišite vaše podatke (ime, priimek, naslov, telefon in e-poštni naslov ter serijska številka aparata) in obkljukajte možnost prejema darila.
  • Upoštevali bomo samo račune, na katerih bo jasno razvidna modelna oznaka, številka računa, datum nakupa in trgovina nakupa. Predračunov in avans računov ne bomo upoštevali.
  • Serijsko številko najdete na spodnji strani kuhališča ali na garancijskem listu.
  • Posodo vok prejmete brezplačno po pošti na naveden naslov v roku 21 dni.

Izjemno darilo za ljubitelje in mojstre kuhinje

Chef's Collection vok je zaradi vrhunske uporabnosti, trpežnih materialov in elegantnega videza prava izbira za kuharske začetnike in profesionalce. S posebnim 8 mm debelim dnom zagotovi enakomerno razporeditev temperature in ustvari vrhunske pogoje za pripravo najrazličnejših jedi. Vok je primeren za različne kuhalne površine, tudi indukcijsko kuhališče in pečice, v katerih ga lahko uporabljate na temperaturah do 200 °C.