ČISTO POSEBNO DARILO

BODI NAJBOLJŠI IGRALEC DOMA
PREPROSTO ČAROBNO

DARILO OB NAKUPU POMIVALNEGA STROJA SMARTDOSING

Ponudba za čisto brezskrbno navijanje

Vzemite si čas za navijaško druženje ob spremljanju nogometnih tekem UEFA EURO 2024™ in prepustite pomivanje posode učinkovitemu domačemu pomočniku. Zdaj je pravi čas za menjavo in izbiro novega pomivalnega stroja Gorenje s samodejnim odmerjanjem detergenta SmartDosing, saj vam ob nakupu podarimo še 2 gela (2 x 1L) za strojno pomivanje Finish.

Preverite, kateri od izbranih pomivalnih strojev Gorenje se bo najbolje vklopil v vašo domačo ekipo, in ne pozabite po nakupu registrirati gospodinjskega aparata v spodnjem obrazcu. Akcija traja od 13. 6. do 31. 7. 2024.

Kako do darila >>

Kako do darila ob nakupu pomivalnega stroja
 

  1. V času trajanja akcije med 13. 6. in 31. 7. 2024 kupite izbrani pomivalni stroj Gorenje v času trajanja akcije pri katerem koli trgovcu v Sloveniji.
  2. Darilo 2x gel za strojno pomivanje posode Finish prejmete ob nakupu sledečih modelov pomivalnih strojev: GV693A61AD, GV693A60UVAD, GV693C60UVAD, GV693C61AD in GV693B60AD.
  3. Na spletni strani si.gorenje.com registrirajte aparat in potrdite prejem darila ali pa, v kolikor ste brez dostopa do interneta, kopijo računa pošljite na naslov Gorenje GSI, d.o.o., Hrvaška ulica 4, 1000 Ljubljana ter pripišite svoje podatke (serijska št. pomivalnega stroja, ime, priimek, naslov in telefon za potrebe dostave darila). V kolikor bo prijava v skladu z navedenimi pogoji, boste v roku najkasneje 40 dni na navedeni naslov po pošti BREZPLAČNO prejeli pripadajoče darilo.
  4. Upoštevali bomo samo račune, na katerih bo jasno razvidna modelna oznaka, številka računa, datum nakupa in trgovina nakupa.
  5. Predračunov in avans računov ne bomo upoštevali.
  6. Upoštevali bomo račune, ki bodo prispeli preko registracije ali po pošti na naš naslov do vključno 15. 8. 2024.
     

Spoznajte edinstvene lastnosti pomivalnih strojev Gorenje

Pametno doziranje
Brez dodajanja detergenta tudi do enega meseca
Unikaten sistem pametnega doziranja vam prihrani čas, detergent in energijo. Dozirno posodo preprostonapolnite z detergentom. To bo zadoščalo za pomivanje do enega meseca oziroma 20 ciklov pomivanja. Glede na program, ki ga izberete, bo pomivalni stroj samodejno odmeril optimalno količino detergenta. Dozirna posoda je odstranljiva in enostavna za čiščenje.
SmartUltra Dry
Vrhunsko posušena posoda
Po zaključenem pralnem ciklu se vklopi ventilator, ki odstrani vso vročo paro iz kadi. Vlaga se usmeri nazaj v kad. Vrata pomivalnega stroja se le rahlo odprejo, da omogočijo vstop svežega zraka in hkrati zaščito pulta pred vročo paro. To omogoči, da svež zrak doseže posodo in se le-ta popolnoma posuši.
ExtraHygiene z UV tehnologijo
Vedno popolnoma čist pomivalni stroj
Pravi antibakterijski učinek tudi pri nižjih temperaturah pomivanja (npr. Eco 55°C). Funkcijo UV, ki je nameščena v hidravlični sistem, aktivirate s tipko UV. Uporablja se lahko pri Eco, Auto, Intensive, Daily, Night, Hygiene in odstrani do 99,9 % bakterij in virusov.
PowerPlusZone
Popolna rešitev za najtrdovratnejše madeže in najvišjo stopnjo umazanosti.
Posebna zgornja razpršilna roka nad košaro za pribor, doseže vsak kos jedilnega pribora in izboljša učinkovitost čiščenja za 30 %. Za najtrdovratnejše madeže sta na voljo dve močni in zelo učinkoviti šobi, ki se nahajata na zadnjem delu kadi. Z uporabo visokotlačne vode sta neposredno usmerjeni proti najtrdovratnejšim madežem, kar je idealno za čiščenje loncev, ponev in pekačev.