Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo

 

Kupci bele tehnike Gorenje ste v letu 2021 prepoznali belo tehniko Gorenje kot nosilca najboljšega razmerja med ceno in kakovostjo. Izpostavljamo vašo izbiro najbolj priljubljenih aparatov Gorenje in razloge, zakaj so vas prepričali.

 

Sušilnik perila · DA83IL/I

Več kot 100 kupcev je sušilnik perila Gorenje DA83IL/I ocenilo kot odličnega! Namesto, da se trudite z obešanjem in sušenjem perila na stojalu, raje prepustite delo našemu sušilnemu stroju. Ta bo učinkovito in hitro posušil perilo opravil namesto vas.

Več o izdelku >>

Hladilnik Side by Side · NRS9182VXB1

Učinkovito oblikovana notranjost zagotavlja dovolj prostora za večje količine hrane, zato bodo vaši nakupi manj pogosti. Hrano lahko preprosto organizirate na steklenih policah, v velikih predalih ali policah na notranji strani vrat, zato lahko vedno vidite, kaj imate na voljo, in zavržete manj hrane.

Več o izdelku >>

Pralni stroj · WS168LNST

Napredni pralni stroj z Inverter PowerDrive motorjem in IonTech tehnologijo, ki uporablja moč naravnega postopka ionizacije za učinkovitejše odstranjevanje nečistoč brez visokih temperatur ali dodatnih kemikalij. Detergent se bolje raztopi v vodi, tako da čistilna raztopina enakomerno prodre v vaše perilo. Rezultat je odstranjenih 30 % več madežev, tudi pri nizkih temperaturah. Linija pralnih strojev WaveActive je leta 2018 prejela tudi nagrado Red Dot za dovršen izgled.

Več o izdelku >>

 

 

Želite, da v prihodnje izpostavimo tudi vaš aparat? Oddajte oceno izdelka in si pridobite še 5% popust na prihodnji nakup izdelka.