Pametne naprave Gorenje

Kako lahko pametne naprave Gorenje Wi-Fi z aplikacijo ConnectLife poenostavijo vaše življenje


Gorenje je s svojimi aparati, povezanimi z wi-fi, spremenilo način upravljanja naših kuhinj. Z aplikacijo Connectlife lahko uporabniki zdaj upravljajo svojo pečico, pomivalni stroj in hladilnik s svojih mobilnih naprav. To olajša upravljanje vašega doma, ne da bi morali biti fizično prisotni pri aparatu.

Aplikacija Connectlife omogoča uporabnikom, da na daljavo spremljajo svoje kuhinjske aparate in celo prilagajajo nastavitve, ko so zdoma. Ponuja tudi koristne nasvete o učinkovitejši uporabi posamezne naprave. S to aplikacijo lahko uporabniki prihranijo čas in energijo pri učinkovitejšem upravljanju kuhinjskih naprav. V primeru težav je pomoč uporabnikom samo nekaj klikov stran.

Odkrijte novo generacijo Gorenje pametnih naprav

 
Podpora na vsakem koraku
 

Če se pojavijo težave z vašim povezljivim aparatom Gorenje, jih lahko enostavno rešite preko aplikacije z dostopom do baze podatkov »Pogosta vprašanja«. Če tam ne najdete odgovora in težave ne rešite sami, se lahko obrnete na podporno službo Gorenja neposredno iz aplikacije. Še bolj priročno je, da vam ni treba razmišljati o modelu in serijski številki vašega pomivalnega stroja, ki sta potrebna za servis, saj bodo vsi potrebni podatki o aparatu poslani neposredno iz aplikacije.


Kako povezati svojo pametno napravo s telefonom?
 

Postopek povezave vašega aparata z aplikacijo je enostaven in hiter. Oglejte si spodnji video in povežite vaš dom v ConnectLife aplikacijo, da bodo vse povezljive naprave na voljo na dlani.


Aplikacija ConnectLife je na voljo:

 


Kako povezati svojo Gorenje pametno napravo